Tekstiltrykk

Vi utfører tekstiltrykk på en rekke ulike metoder. At etter hva som er best egnet i forhold til type tekstil, pris og antall. Spørr oss gjerne om råd for hva som vil være best i hvert enkelt tilfelle.

Trykkemetoder

Direkte digitaltrykk – Dette er produksjonsmetoden som er best egnet for små og mellomstore opplag av tekstiler. Motivet blir trykket direkte på plagget med vår tekstilprinter som er den beste og eneste på det norske markedet. Her finnes det ingen begrensninger med tanke på motiv og du får klare fototrykk eller logotrykk i meget holdbart trykk til en rimelig pris. Lave oppstartskostnader. Kan printes on demand med korte leveringstider.

Denne trykkmetoden er best egnet på produkter som inneholder mer enn 80% bomull, som t-skjorter, handlenett, collegegensere og lignende.

Transfer – Merkene overføres til forskjellige underlag ved hjelp av varmepresse. Dette gir en større frihet i valg av plasseringer, antall og type plagg. Vi kan også lagerføre overflødige merker til senere trykk. Dette er løsningen så fremst du ikke kan trykke direkte på plagget.

Dette gjelder college, sekker, arbeidsklær, treningsplagg og plasseringer som ikke kan trykkes direkste som lommer, krager eller lignende.

Direkte silketrykk – Dette er produksjonsmetoden som er best og mest økonomisk for store opplag av. Vi kan trykke inntil 8 farger om gangen, og trykket blir trykt direkte på plagget med klare og meget holdbare farger.

Vi går råd for valg av plagg som gjengir motivet på best måte. Direkte silketrykk egner seg på t-skjorter, sweatshirts, tennisskjorter, polyester t-skjorter, handlenett, bomull forklær og lignende.

Brodering – Brodering direkte på et plagg gir et eksklusivt uttrykk. Vi tilpasser logoer og motiver slik at de blir mulige å brodere.
Dette er sørdeles egnet for jakker, strikkede plagg, fleece, håndklær, pledd, hodeplagg, bagger og sekker. Vi kan brodere opptil 12 farger i samme broderi.

Sublimering – Denne trykkmetoden overfører trykket fra et print til tekstil ved bruk av varmepresse. Fargene i trykket overføres i gassform ved høye temperaturer og farger stoffet i stedet for å legge trykket på eller rundt tekstilfibrene.

Denne trykkmetoden er best egent på hvite og lyse plagg med minimum 50% polyester. Eksempelvis treningsplagg, hodeplagg, gymposer og lignende.