Krus- og glasstrykk

Trenger du din logo på en kaffekopp eller glass? Vi har flere produksjonsmetoder for dette. Spørr oss gjerne om råd.

Trykkmetoder

Sublimering – trykkes på egne produkter som er egnet for sublimering. Trykket overføres i gassform ved hjelp av varme og varmepresse. Trykket legger deg i en spesiell coating i produktet som gir et meget holdbart trykk. Her er det ingen begreninger med tanke på farger og motiv. Vi kan trykke både store og små opplag, samt on demand med korte leveringsfrister.

Silketrykk – Vi silketrykker logo eller motiv på krus og glass. Logo fortrykkes på spesialpapir og trykket overføres for hånd til kruset eller glasset.
Så brennes dette i ovn på 800/500 grader for å få et holdbart resultat som tåler oppvaskmaskin. Dette er trykkmetioden som er best egnet ved store opplag.

Dersom du ikke finner et krus du ønsker i vårt utvalg, så er det ikke noe i veien for at du selv skaffer produktet vi trykker på. Kontakt oss i så tilfelle først slik at vi kan forsikre deg som at produktet er egnet for trykk.

UV-print – Her trykkes produktet direkte i en spesialprinter med UV-blekk som herdes. Dette er best egnet for produkter som ikke er egnet for silketrykk eller sublimering. Godt alternativ for sporsflasker, termoser m.m. med mye farger.

Gravering – gir et eksklusivt uttrykk hvor motivet lasergraveres inn i produktet. Veldig godt egnet for spesielle produkter som thermoser, thermokopper og lignende