Malelinje

Norigo leverer overflatebehandling av utvendig kledning. Materialer som er ferdig behandlet med grunning og et strøk maling eller beis kan lette arbeidet mye for byggherren.

Bare det å slippe å sette opp stillas og stiger for å komme til med malingsspannet i alle krinker og kroker betyr mye. Når hele fjøla er malt på forhånd, vil en også unngå striper uten maling som gjerne kommer fram når materialet krymper.

Med en gang kledningen er på plass på veggen, ser også bygget ferdig ut. En unngår at bygget ser halvferdig ut i lang tid.

Det er stor fleksibilitet hos Norigo når det gjelder hvordan kunden ønsker å organisere bestillingen. Du som kunde kan selv komme med materiale for å få det malt, du kan bestille hos Byggmakker eller en annen leverandør og bestille med malerarbeidet, eller du kan bestille alt direkte hos Norigo.

I tillegg til overflatebehandlingen, precutter også Norigo i de lengdene du ønsker. Det gjør arbeidet på byggeplassen ekstra effektivt.

Med to malelinjer er leveringstiden er kort – og Norigo leverer til avtalt tid rett på byggeplass. Alt for at byggeprosessen skal gå raskt og knirkefritt!