Hvem er vi?

Asveco AS – et mangfold! Vi er et heleid datterselskap av Norservice AS. Avdeling Trondheim er et industrimekanisk verksted med 31 ansatte. Vi sysselsetter mennesker som har søkt eller fått innvilget varig uføretrygd i tiltaket varig tilrettelagt arbeid – VTA, og vi har i dag 27 tiltaksplasser. Avdeling Orkanger har 4 faste ansatte, 16 tiltaksplasser for arbeidsforberedende trening AFT og 1 tiltaksplass for VTA. Vi har tilbud om arbeidspraksis og teoretisk undervisning for mennesker som trenger å styrke sine muligheter for å komme tilbake til arbeidsmarkedet eller utdanning.asvecoVi har opplæringsplaner innen flere forretningsområder :

  • Mekanisk verksted (rørklammer, rekkverk, linjematriell, braketter, sykkelstativ, sveising, boring, knekking)
  • Treverksted (møbler for hus og hytte, transportkasser og kabelkryss, overflatebehandling)
  • Pakking /montering (tar på oss det meste)
  • Renhold (internt renhold)

Vårt fremste produkt er rørklammer etter Norsk Standard beregnet for skips- og offshoreindustrien. Vi har leveranser til de fleste grossister og verft i Norge som f.eks. Ahlsell Norge AS, Brødrene Dahl AS, Kruge, Kværner, Aker m.fl. Vi har god økonomi og fremstår som en god og pålitelig leverandør for våre kunder. Vårt mål er å ha fornøyde kunder som verdifulle samarbeidspartnere. Spør oss neste gang. Det vil lønne seg!

Asveco Trondheim

Asveco Trondheim produserer rørklammer og klammerfester etter Norsk Standard for industri, offshore, skip og andre aktuelle næringer. Dette er vårt hovedprodukt, og vi akter å fortsatt være markedsledende på dette området. Vi produserer også klammer for rektangulære rør etter kundens spesifikasjoner. Syrefaste materialer benyttes ofte med mål ifølge Norsk Standard eller egne tegninger.

Asveco Orkanger

Asveco Orkanger har allsidig produksjon innen mekanisk verksted og treverksted. Våre verksteder har godt utbygd maskinpark. Dette gjør oss i stand til å ta mange forskjellige oppdrag for industrien og private kunder. Riktig vare til riktig tid betyr alt for våre kunder, og vi legger vekt på kvalitet på produksjon og leveranse.